June 28, 2011

Boutique Reborn




Despite its location in a difficult space that is long and narrow like a hallway, Reborn (Montréal, Canada) has a pleasing and well-paced design. The boutique’s height is accentuated by 10 rough-concrete panels placed behind steel hanging structures. A tall, polished black block elegantly camouflages what would be an unsightly stairwell while providing a counterpoint to the aligned suspended clothes. The counter, a simple rectangle of black steel, is situated close to this monolith. The jewellery displays, inserted directly into the wall, slide open vertically to optimize the store’s space. The use and presentation of all the materials in this store is done efficiently and astutely. And of course, there’s a healthy dose of sophistication thanks to the fashions and accessories carried there.




Source:
Reborn

No comments:

Post a Comment